Logo
 

Narvikfjellet

Narvikgården og ForteNarvik står bak og eier det nye eiendomsselskapet Narvikfjellet Eiendom AS og driftsselskapet Narvikfjellet AS, som igjen knyttes til reiselivssatsingen for øvrig.

Et nytt selskap overtok sammen «gård og grunn» i hele Narvikfjellet sommeren 2014, og skal over de nærmeste årene bygge ut nye heiser og helårs reiselivstilbud. 19 nye boligfelt og hyttetomter er alt solgt – og framtidsvisjonen omfatter en byheis.

Forte har bidratt med kapital og er hovedaksjonær, mens Narvikgården AS la fire millioner kvadratmeter areal (4.000 dekar) samt eksisterende infrastruktur og eiendom inn i selskapet som har en egenkapital på 65 millioner kroner. Arealene selskapet overtok tilsvarer omtrent 2/3 av Narvikhalvøya i størrelse. Eierne har som mål å gjøre Narvikfjellet til et helårårs reiselivsanlegg med både bolig- og byfornyelse. 

Narvikfjellet er lenge blitt hyllet av skimagasiner. Norges beste utsikt, off-pist kjøring i verdensklasse, midt i byen, er noen av superlativene som er brukt. Nå skal fjellet gjøres tilgjengelig for større målgrupper, som familier og andre som ønsker opplevelser sommer som vinter.

Nå gjennomføres en gedigen opprusting der over en halv milliard kroner blir investert i fjellet de neste årene.

Avisa I Narvik og Omegn har alt om arbeidet og planene for fjellet i sin nyeste utgivelse, som du kan lese her.

 

Fjellet - Ved Nytt Sentrum

Foto: Rune Dahl